Ring oss: 38 26 33 33

Prisopplysninger

Denne personvernerklæringen omhandler hvordan Mandalsadvokatene AS samler inn og behandler informasjon om besøkende på dette nettstedet. Erklæringen inneholder informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger og hva du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettsiden.

Bruk av Informasjonskapsler (cookies):
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle nyttig statistikk om hvordan du bruker innholdet vårt. Informasjon som samles inn fra nettsiden vil kun benyttes internt og ikke bli delt med 3. part. Vi lagrer heller ikke informasjon som gjør det mulig for oss å identifisere enkeltpersoner. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan lagre cookies i din nettleser.

Google Analytics:
Google Analytics er en tjeneste for innsamling og analyse av besøksstatistikk. Denne tjenesten benytter cookies for å analysere hvordan brukerne benytter nettstedet. Google bruker informasjonen som innhentes for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett. Vi benytter informasjonen som samles inn for å se hvilke sider som blir besøkt, hvordan besøkende navigerer rundt på siden, hva slags utstyr som brukes for å lese nettsiden og lignende. Tjenesten samler ikke inn informasjon som gjør det mulig for oss å identifisere enkeltpersoner.

Joomla:
Dette nettstedet er drevet av publiseringssystemet Joomla. Joomla legger inn såkalte sesjonskapsler (session cookies) i din nettleser. Disse ligger der inntil 30 minutter etter at du har forlatt vårt nettsted.

Dine rettigheter:
Dersom du ønsker det har du krav på grunnleggende informasjon om hvordan dette nettstedet behandler personopplysninger. Informasjon om behandling av personopplysninger er gitt i denne erklæringen.

Besøkende av nettstedet har rett til:

  • å be om at uriktige og ufullstendige personopplysninger som har blitt innhentet gjennom nettstedet blir rettet, slettet eller supplert.
  • å motsette seg visse former for behandling av personopplysninger f.eks. automatisk profilering. Med automatisk profilering menes aktivitet som innebærer at det blir truffet beslutninger som gjelder enkeltpersoner uten at noe menneske deltar i saksbehandlingen.
  • å kreve at behandling av egne personopplysninger begrenses.
  • å klage til Datatilsynet på behandling den besøkende mener er i strid med personvernreglene.
  • å få informasjon dersom personopplysningene blir behandlet for et annet formål enn de ble samlet inn for.
  • å kreve å ta med seg opplysningene sine til en annen virksomhet, såkalt dataportabilitet.
  • å få informasjon om hvilke interne og eksterne instanser som har mottatt opplysninger om den besøkende.

Annet:
Dette nettstedet betjenes av Loopia AB. Tjenerparken ligger i Sverige og det benyttes ikke mellomlagringstjenester el. som er lokalisert utenfor Sverige.

Databehandler: Loopia AB, Kopparbergsvägen 8, 722 13 Västerås
Behandlingsansvarlig: Mandalsadvokatene AS, Postboks 514, 4504 Mandal

Spørsmål og henvendelser angående denne nettsiden kan rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..